17. helmikuuta 2011

Uusi Lundby

Eilen tuli pakettikortti ja tänään kävin hakemassa postista uuden Lundby-nukkekodin, joka on nykyisin Småland. Siitä tulee sitten kauriille koti, Kaurismäki. En vielä kasaa sitä, vaan vasta kun saan sille paikan uudessa työ/askarteluhuoneessani. Vielä huone on muuton jäljiltä niin mullin mallin, ettei nukkis mahdu mihinkään.
Yllätykseksi paketissa olikin vielä mukana tyttö- ja poikanuket.
Kun en ilmeisesti malta tehdä aina yhtä projektia kerrallaan valmiiksi, täytyy kai sopeutua vaan siihen, että niitä on monta kerrallaan kesken. Sitten voi fiilisten mukaan valita mitä projektia milloinkin tekee vähän eteenpäin. Nytkin on vielä kesken Susannan yksiöboxi, Kuononpään kartano ja kohta Kaurismäki. Yhden ison nukkekodin seinäpalat on suunnilleen valmiit. Siinä pitäisi tapetoida ja laittaa lattiat ja sitten kasata se. Mutta sillä en pidä kiirettä, se voi odottaa.

3 kommenttia:

Jaana kirjoitti...

Heippa.
Ei hätää, mulla on ainakin kymmenen jos ei enmmänkin projektia kesken samaan aikaan. Hyppään välillä toiseen, ja taas toiseen, ja lopulta en muista mitä olin tekemässä....kuulosti niin tutulta näissä nukkekotiasioissa :)
terkuin jaana

Piikko kirjoitti...

Onnea uuteen kotiin♥
Aikas levällään on meikäläisenkin touhut:DDD Mutta ei se mitään, kun on hauskaa!

Lorainne kirjoitti...

Kyllä niitä projekteja tosiaan on levällään vähän kaikilla... :D Innolla jään odottamaan, millainen Lundbysta tulee! :)